Vik fargehandel Nordsjö Idé & Design

Meny

Vi søker franchisetaker

Vi søker franchisetaker til konseptene Nordsjö Idé & Design og JKE Design i Kristiansand, Namsos, Oslo/Skøyen og Bergen.Det er også aktuelt å etablere andre steder i Norge, ta kontakt!

Nordsjö Idé & Design

Nordsjö Idé & Design er en etablert nordisk farge- og interiørkjede med 170 inspirasjonsbutikker i Norge og Sverige. Kunnskap, kvalitet og engasjement er nøkkelverdier i vår virksomhet. Vi har spisset konseptet i forhold til inspirasjon og kundeopplevelse i butikk.

Ta kontakt

Vil du vite mer om konsept, kjede og lokasjoner, ta kontakt med kjedesjef Torgeir Skjerve:

Tlf:. +47 95 76 44 63
E-post: 
torgeir.skjerve@akzonobel.com

JKE Nordic Kitchen Design

Vi skaper kjøkken i snekkerkvalitet, skreddersydd for det avslappede nordiske livet. Vi bygger på den nordiske designtradisjonen og fornyer den med nye impulser utenfra. JKE er en etablert nordisk kjede med 60 butikker i Norden.

Ta kontakt

Vil du vite mer ta kontakt med JKE markedssjef Norge, Ellen Styrishave:

Tlf:. +45 24 60 78 89
E-post: elsty@jke-design.dk

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon