Vik fargehandel Nordsjö Idé & Design

Meny

For tiden har vi ingen aktuelle kampanjer

Ta gjerne en titt på noen av våre Gjør det selv-artikler her!

Puss opp! I våre butikker finner du nå fantastiske tilbud på maling, gulv og tapet.

Tilbudene gjelder 13.09.21 – 25.09.21 eller så langt lageret rekker, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Det kan være lokale avvik.

Ambiance interiørmaling

20% RABATT

Ambiance silkematt

Ambiance Silkematt er en moderne matt veggmaling for innendørs maling på puss, betong, lettbetong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Silkematt gir et matt og mykt inntrykk, og passer godt i alle rom, spesielt på vegger der du ønsker å kunne tørke vekk smuss.

LES MER!

Ambiance xtramatt

Ambiance Xtramatt er en moderne ekstra matt veggmaling for innendørs maling på puss, betong, lettbetong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Xtramatt gir en dyp og dempet refleksfri overflate som fremhever fargen.

LES MER!

Ambiance Superfinish 5

Overflaten blir meget motstandsdyktig mot riper og slitasje. Malingen er utviklet for innvendig maling av dører, karmer, gulvlister og rustbeskyttelsesgrunnet metall og ståldetaljer.

LES MER!

Original 5 veggmaling

119,- pr. 2,5 liter

Original 5 veggmaling

Original Veggmaling helmatt gir en helmatt og pen overflate på veggene dine. Original Veggmaling helmatt er beregnet for innendørs maling på puss, betong, lettbetong, gipsplater, glassfibervev med mer.

LES MER!

Utvalgte gulv

25% RABATT

Utvalget av gulv på rabatt kan variere fra butikk til butikk!

Saga Parkett Premium Oak

COCONUT OG PEARL.
Klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi laget et sortiment med et eksklusivt uttrykk.

LES MER

Tarkett Soundlogic

Soundlogic-kolleksjonen har 14 flotte design. Dekoren er realistisk, og du finner både tradisjonelle 3-stavs og 2-stavs, samt den klassiske planken. De fleste plankene har fasede kanter som forsterker følelsen av et ekte tregulv, men de er betydelig mer slitesterke. Korkbaksiden er produsert av 100% fornybar råvare.

LES MER

Expona EnCore Rigid Loc

 • Klikkvinyl med 5Gi-system som låser stavene sammen
 • Limfri og rask montering
 • Legges rett på ditt gamle gulv
 • Tåler vann og søl
 • Enkelt å rengjøre og krever lite vedlikehold
 • Trinnlydsdempende og behagelig å gå på

LES MER

Expona Puzzle

 • Superenkel og rask montering -helt uten bruk av lim
 • Flisene settes sammen som brikker i et puslespill
 • Et «ombruksgulv» (gulvet kan demonteres og brukes på nytt i andre rom)
 • Legges rett på de fleste underlag (eksisterende gulv)
 • Et slitesterkt gulv som holder seg godt selv ved intens bruk og tyngre belastning
 • Enkelt å rengjøre og krever lite vedlikehold
 • Passer ypperlig til private treningsrom, eller rom i hjemme som krever litt ekstra

LES MER

Tapet

25% RABATT

Utvalget av tapet på rabatt kan variere fra butikk til butikk!

Tapet – Museum

Museum, et sted der kunst og mote møtes i frodige design og fantastiske kreasjoner. Forvandle interiøret til et moderne mesterverk med denne nydelige tapetkolleksjonen fra Eijffinger.

LES MER OM KOLLEKSJONEN

Tapet – Wall Fabric

Denne kolleksjonens brede fargepalett og flotte design, gir veggene et sofistikert og elegant tidløst preg. Bruk de forskjellige referansene gjennom hele huset, de er nøye avstemt, og gir fantastisk helhet.

LES MER OM KOLLEKSJONEN

Tapet – Paradisio 2

Ekstravagant, eksotisk og naturlig harmonisk – Paradisio 2 har et bredt spekter av særskilt naturlige motiver. Små kolibrier, eksotiske tukaner, glitrende fjær og tropiske planter skaper en deilig Bohemian jungelfølelse. Friske farger i lysegrønn, himmelblå eller brennende rød understreker dette frekke utseendet.

LES MER OM KOLLEKSJONEN

Tapet – Elements

Tapetkolleksjonen «Elements» forener bestselgerne innen stein- og tremotiver fra flere ulike kolleksjoner – inkludert et stort utvalg av de beste og mest solgte designene fra Wood N’Stone.

LES MER OM KOLLEKSJONEN

Vindusfolie

Vindusfilm finnes i et stort utvalg mønstre og farger. Det gjør at du selv kan bestemme om folien på vinduene dine skal føye seg diskret inn i interiøret ditt, eller faktisk være det synlige dekorative elementet som gir rommet karakter og fremhever det.

LES MER OM VINDUSFOLIE

Designfolie

Man kan få et helt nytt og personlig preg på alt, kjøkkenbenker, skap, kommoder, hyller, skrivebord, nattbord, dører eller hva man ellers kan tenke seg. Folien er enkel å jobbe med, og kan lett fjernes.

LES MER OM DESIGNFOLIE

Tapet fra Borås tapeter

Tapetene våre er å få over hele verden, og internasjonalt er det distributørene og forhandlerne våre som står for salget. Tapetprøver kan du kjøpe på nett, direkte fra oss.

Inspirasjon kommer fra alle hold. Opplev hvor morsomt det er å uttrykke din egen personlighet på veggene. Det er bare fantasien som setter grenser.

LES MER

Solskjerming

Kom inn og se våre tilbud på solskjerming!

Illustrasjonsbilder

Tilbehør maling

Riktig verktøy – halve jobben

Pensel Skrå Presisjon Ultimate m/SmartEtui 50mm

Malerull Ultimate 18 cm 3-pk Jevne

Malerullbøyle Ultimate 18 cm aluminium

Forlengerskaft Perfect Ergo 115-200 cm

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon